Studenten van het MBO College Almere, MBO College Lelystad, MBO ROC Friese Poort en HBO Windesheim Almere

Over ons
Digilab Flevoland heeft als doel om digitalisering van het Flevolandse bedrijfsleven te versnellen. Dit doen we door bedrijven uit de regio samen te laten werken met studenten. 

 

Zo leren studenten van het bedrijfsleven over ondernemerschap en werken in de praktijk. Ondernemers leren op deze manier over digitalisering en de toepassingen voor zijn/haar bedrijf. Digilab werkt altijd vanuit de opdracht of vraag van de ondernemer.


Bij Digilab zijn de studenten van het MBO College Almere, MBO College Lelystad, Windeheim Almere en ROC Friese Poort aangesloten. Op basis van de vraag van een bedrijf én de locatie van een bedrijf proberen we de meest passende match met het onderwijs te vinden. 


Onze ambitie is om hét schakelpunt tussen bedrijfsleven en onderwijsinstelling te zijn: voor ondernemers bij het oplossen van digitaliseringsvraagstukken en voor het onderwijs met het vinden van concrete projecten voor studenten en docenten. Om zo een verbetering van de aansluiting van onderwijs op het bedrijfsleven te bewerkstelligen.

Digilab Flevoland is powered by

ROC van Flevoland Windesheim ROC Friese Poort Rabobank Ministerie van Economische zaken

Win4All Horizon DGTL District ACE bedrijfskring Lelystad vereniging bedrijfskring Almere

Lelystad akkoord bedrijven voor Noordoostpolder ondernemersvereniging de Driehoek 

bedrijvenkring Urk bedrijfskring Zeewolde MTH Accountants